22620743_edited.jpg

SamenwerkingsPartners

Wijkagenten

Wijkagent Tolberg.jpg

Hallo even voorstellen,

Voor sommigen in de wijk zijn wij zeker geen onbekenden maar voor anderen mogelijk weer wel. Wij, Jeroen Welling en John Peeters, zijn al weer wat jaren de wijkagenten van de wijk Tolberg te Roosendaal. John alweer bijna 7 jaar en Jeroen gaat bijna zijn 4de jaar weer in.

Inwonersondersteuning Roosendaal

InwonersOndersteuning_edited_edited_edit

Helpt je bij een vraag of een probleem en wanneer je advies nodig hebt. We helpen alle inwoners van de gemeente Roosendaal.  Heb je behoefte om met iemand te praten die naar je luistert en met je mee wilt denken in jouw situatie, bel ons dan. 

MEE West-Brabant

d.png

Heb je een beperking of een chronische ziekte? Of ken je iemand in die dit heeft? Dat valt niet altijd mee. Misschien kun je wel wat hulp gebruiken. Dan kun je terecht bij een cliëntondersteuner van MEE. De cliëntondersteuning van MEE is er voor iedereen met een beperking of een chronische ziekte.

Opbouwwerker Tolberg en dorpen

Arthur.jpg

Hallo, even voorstellen!  Mijn naam is Arthur van Oosterhout en via Wijzijntraverse ben ik verbonden als opbouwwerker aan  de wijk Tolberg en Dorpen. Vanuit mijn rol houd ik me voornamelijk bezig met het activeren, stimuleren en ondersteunen van vrijwilliger- en burgerinitiatieven die bijdragen aan de leefbaarheid in Tolberg of een van de omliggende dorpen Wouw, Wouwse Plantage, Nispen, Moerstraten of Heerle.

Jongerenwerker

Corne.jpg

Mijn naam is Corné Tolenaars en ik maak deel uit van het jongerenwerk team van WijZijnTraverse in de gemeente Roosendaal. Zelf ben ik voornamelijk actief in de wijken Tolberg, Langdonk en de dorpen.

Mantelzorg Roosendaal

Mantelzorg Logo.jpg

Mantelzorg Roosendaal ondersteunt mantelzorgers. Je kunt altijd bij ons terecht om je hart te luchten, om samen met ons te kijken hoe het anders kan zodat jij je minder belast voelt. Wij beschikken over jarenlange ervaring en hebben goed contact met andere professionals.

Maatschappelijk Werk

Wijzijntraverse.png

Wij zijn er voor iedereen die in de wijk Tolberg woont. U kunt met allerlei soorten vragen bij ons terecht. Bijvoorbeeld  op het gebied van inkomen, schulden, uitkeringen, relatie, opvoeding,  huiselijk geweld,  voor jezelf opkomen, werk, eenzaamheid, (rouw)verwerking,  en nog veel meer. 

Sociaal beheerder Alwel

WhatsApp Image 2021-04-06 at 12.36.49.jp

Hallo, mijn naam is William Smits. 

Mijn functie bij Alwel is Sociaal beheerder voor de wijk Tolberg. 

Voor de volgende onderwerpen kunt u bij mij terecht: 

Buurtgezinnen

Family Fun op Gebied

Herken je dat? Soms lijkt alles tegen te zitten. Problemen stapelen zich op in je gezin en worden steeds zwaarder. Er hoeft dan maar iets te gebeuren of de emmer loopt over. Dan lukt het niet meer om op ieder moment voldoende tijd en aandacht aan de kinderen te besteden. Of aan jezelf. 

Heerma State

22829B4E-4090-466E-BF6F-2E6C4C8F7A65_edi

Heerma State is een centrum voor Wonen & Zorg voor mensen met dementie. Het is een bijzondere locatie door de opzet en indeling van het gebouw en ook qua ruimte en sfeer. De eigentijdse bouwstijl van Heerma State doet denken aan een overdekte woonwijk. Ruimte, licht en frisse kleuraccenten zijn de opvallendste kenm.erken van de 20 woningen (verdeeld over vijf woonerven) met elk acht bewoners. 

Sport service Noord-Brabant

Mandy.jpg

Mijn naam is Mandy Buijs. Samen met mijn collega Gitte zijn wij de beweegcoaches voor uniek sporten en seniorensport. Ik werk bij de stichting sport service Noord- Brabant (SSNB). Ik ben actief binnen Roosendaal en de dorpen. Als beweegcoach streven wij ernaar dat iedereen binnen gemeente Roosendaal kan en mag bewegen.

FAMEUS Roosendaal

foto Karin voor FAMEUS.jpg

Mijn naam is Karin Rossou en ik maak deel uit van het team FAMEUS Roosendaal.

FAMEUS is het centrum voor herstel en ervaringsdeskundigheid en heeft dus ook een locatie in Roosendaal. We vinden het belangrijk dat alle mensen de kans krijgen om zelf aan hun gezondheid te werken. Een gezondheid waarbij het niet alleen gaat over je beperkingen en kwetsbaarheid, maar over je herstel, ontwikkeling en ontplooiing. 

Woonconsulent

Alwel.jpg

Mijn naam is Hajera Van der Velden, sinds april 2017 de woonconsulent in Tolberg, namens Alwel. Ik hou me bezig met o.a. woongerelateerde problematiek, de sociale leefbaarheid in de wijk, participatie en zaken ‘achter de voordeur’. Bij dat laatste kunt u denken aan overlast, burenconflicten, woonfraude  en schuldenproblematiek.

Wijkagenten