top of page
22620743_edited.jpg

SamenwerkingsPartners

Family Fun op Gebied

Buurtgezinnen

Herken je dat? Soms lijkt alles tegen te zitten. Problemen stapelen zich op in je gezin en worden steeds zwaarder. Er hoeft dan maar iets te gebeuren of de emmer loopt over. Dan lukt het niet meer om op ieder moment voldoende tijd en aandacht aan de kinderen te besteden. Of aan jezelf. 

22829B4E-4090-466E-BF6F-2E6C4C8F7A65_edi

Heerma State

Heerma State is een centrum voor Wonen & Zorg voor mensen met dementie. Het is een bijzondere locatie door de opzet en indeling van het gebouw en ook qua ruimte en sfeer. De eigentijdse bouwstijl van Heerma State doet denken aan een overdekte woonwijk. 

foto Katinaka en Karin voor Tolberg.jpg

Humanitas

Zelf geen steuntje in de rug nodig en wel interesse om iemand zijn of haar kracht terug te laten vinden? Humanitas West Brabant West is er ook voor de inwoners van de wijk Tolberg.  Als jij je vraag stelt of je aanmeldt, wordt er vanuit Humanitas contact met je opgenomen. 

InwonersOndersteuning_edited_edited_edit

Inwonersondersteuning Roosendaal

Helpt je bij een vraag of een probleem en wanneer je advies nodig hebt. We helpen alle inwoners van de gemeente Roosendaal.  Heb je behoefte om met iemand te praten die naar je luistert en met je mee wilt denken in jouw situatie, bel ons dan. 

LogoWijzijn.png

Maatschappelijk Werk

Wij zijn er voor iedereen die in de wijk Tolberg woont. U kunt met allerlei soorten vragen bij ons terecht. Bijvoorbeeld  op het gebied van inkomen, schulden, uitkeringen, relatie, opvoeding,  huiselijk geweld,  voor jezelf opkomen, werk, eenzaamheid, (rouw)verwerking,  en nog veel meer. 

Mantelzorg Logo.jpg

Mantelzorg Roosendaal

Mantelzorg Roosendaal ondersteunt mantelzorgers. Je kunt altijd bij ons terecht om je hart te luchten, om samen met ons te kijken hoe het anders kan zodat jij je minder belast voelt. Wij beschikken over jarenlange ervaring en hebben goed contact met andere professionals.

d.png

MEE West-Brabant

Gewoon meedoen, ook als je een beperking hebt. Soms heb je daar hulp of ondersteuning bij nodig. Je kunt een cliëntondersteuner van MEE West-Brabant vragen om met je mee te denken. Hoe klein of groot jouw vraag ook is. Onze ondersteuning is gratis en je hebt hier geen verwijsbrief voor nodig.

10261979_637357326347849_394955124582687

Odensehuis

Het Odensehuis is een informatie-, advies- en ontmoetingsplek voor mensen met geheugenproblemen, (beginnende) dementie, mantelzorgers en hun familie, vrienden en naasten. 

Arthur.jpg

Opbouwwerker Tolberg en dorpen

Hallo, even voorstellen!  Mijn naam is Arthur van Oosterhout en via Wijzijntraverse ben ik verbonden als opbouwwerker aan  de wijk Tolberg en Dorpen. Vanuit mijn rol houd ik me voornamelijk bezig met het activeren, stimuleren en ondersteunen van vrijwilliger- en burgerinitiatieven .....

Zeynep Ciftci afbeelding_edited.jpg

Jongerenwerker

Mijn naam is Zeynep Ciftci en ik maak deel uit van het jongerenwerk team van WijZijn in de gemeente Roosendaal. Zelf ben ik voornamelijk actief in de wijken Kortendijk en Tolberg.

Schoolkinderen

OPPB Kinderpsychologie

Soms verloopt de ontwikkeling van een kind anders dan verwacht en heb je als ouder zorgen om je kind. Heb jij zorgen over leren of gedrag bij je kind?

Wij bieden hulp, nauwkeurig afgestemd op jouw kind en jullie situatie.

WhatsApp Image 2021-04-06 at 12.36.49.jp

Sociaal beheerder Alwel

Hallo, mijn naam is William Smits. 

Mijn functie bij Alwel is Sociaal beheerder voor de wijk Tolberg. 

Voor de volgende onderwerpen kunt u bij mij terecht: 

Logo Socia Klus_edited.jpg

Social Klus

Social Klus is een welzijnsorganisatie die inwoners van de gemeente Roosendaal ondersteunt met de inzet van vrijwilligershulp.

Mandy.jpg

Sport service Noord-Brabant

Mijn naam is Mandy Buijs. Samen met mijn collega Gitte zijn wij de beweegcoaches voor uniek sporten en seniorensport. Ik werk bij de stichting sport service Noord- Brabant (SSNB). Ik ben actief binnen Roosendaal en de dorpen. Als beweegcoach streven wij ernaar dat iedereen binnen gemeente Roosendaal kan en mag bewegen.

Genieten van een maaltijd

Stamtafel

De Stamtafel is de ontmoetingsplek voor ouderen in Roosendaal en de omliggende dorpen. U kunt bij ons terecht voor een kopje koffie, een goed gesprek, leuke activiteiten en een gezonde maaltijd.

Grafieken bekijken

Thuisadmistratieloket

Het Thuisadministratieloket is het punt voor (hulp)vragen op het gebied van (financiële) administratie. Sinds 2020 is de samenwerking tussen WijZijn en Humanitas verder verstevigd en hebben zij samen het Thuisadministratieloket Roosendaal geopend.

Meisje lezen en lachen

Van A tot leZen

Merk je dat je zoon of dochter moeite heeft met lezen en/of spelling?

Blijven de Cito-scores voor lezen en/of spelling achter, ondanks de extra begeleiding op school? Misschien is er sprake van ‘ernstige enkelvoudige dyslexie’.

Manuela Perinetto Verbinder Gem Roosendaal.jpg

Verbinder Gemeente Roosendaal

Hallo mijn naam is Manuela Perinotto, verbinder namens de gemeente voor de wijken Tolberg, Langdonk en Kortendijk. Als Verbinder ben ik een schakel tussen alle inwoners, de professionals en de gemeente.

LogoWijzijn.png

Wonen+

Je wilt zo lang mogelijk zelfstandig in je eigen omgeving blijven wonen en actief deelnemen. Soms heb je daar wat hulp bij nodig. Dan helpen de vrijwilligers van Wonen+ een handje. Bijvoorbeeld met hulp bij digitale vragen, administratieve hulp of om samen in beweging te komen.

Alwel.jpg

Woonconsulent

Mijn naam is Hajera Van der Velden, sinds april 2017 de woonconsulent in Tolberg, namens Alwel. Ik hou me bezig met o.a. woongerelateerde problematiek, de sociale leefbaarheid in de wijk, participatie en zaken ‘achter de voordeur’. Bij dat laatste kunt u denken aan overlast, burenconflicten, woonfraude  en schuldenproblematiek.

bottom of page