top of page

MEE West Brabant

Cliëntondersteuning door MEE West-Brabant


Gewoon meedoen, ook als je een beperking hebt. Soms heb je daar hulp of ondersteuning bij nodig. Je kunt een cliëntondersteuner van MEE West-Brabant vragen om met je mee te
denken. Hoe klein of groot jouw vraag ook is. Onze ondersteuning is gratis en je hebt hier
geen verwijsbrief voor nodig.

Wat doet een cliëntondersteuner

Cliëntondersteuning is voor iedereen met een vraag over leven met een beperking. Of je nu een vraag hebt voor jezelf óf voor iemand in je omgeving. De cliëntondersteuners van MEE West-Brabant hebben veel kennis van beperkingen als autisme, licht verstandelijke beperking (LVB) of niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Noor van Oers, Marlieke de Vooght, Natasja de Schoolmeester en Michelle van Merrienboer werken als cliëntondersteuner in de wijk Tolberg in de gemeente Roosendaal. Hier werkt MEE West-Brabant in het samenwerkingsverband Inwonersondersteuning Roosendaal. Je kunt Inwonersondersteuning Roosendaal bereiken via telefoonnummer 0165 - 750 050 of e-mailadres contact@ioroosendaal.nl.

Bekijk de website www.inwonersondersteuningroosendaal.nl

Dit doet MEE West-Brabant

Je kunt bij MEE terecht wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld werk, wonen, gezin & relaties of geldzaken. Onze cliëntondersteuners weten de weg en werken samen met andere organisaties in zorg en welzijn. We denken met je mee om samen tot een goede oplossing te komen. We geven je informatie of advies, kijken met jou naar passende mogelijkheden en helpen je bij het doen van een aanvraag. Ook kunnen onze cliëntondersteuners je helpen wanneer je een gesprek hebt met de gemeente, het UWV of een zorgaanbieder. We bereiden het gesprek met je voor en kunnen je tijdens het gesprek begeleiden.


Gratis en zonder verwijzing

Iedereen mag gratis gebruikmaken van de ondersteuning van MEE West-Brabant. Altijd, hoe klein of groot jouw vraag ook is. Je hebt hier geen verwijsbrief voor nodig. We helpen je op weg, zodat je zelf weer verder kunt. Eventueel met behulp van de mensen om jou heen, jouw netwerk.


Wil je een afspraak maken?

Het Regionaal Service Punt van MEE West-Brabant is elke werkdag bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur

op 076 522 3090 en info@meewestbrabant.nl. Je kunt ook een kijkje nemen op onze website:
www.meewestbrabant.nl.

bottom of page