top of page

Jongerenwerker

Corne.jpg

Mijn naam is Corné Tolenaars en ik maak deel uit van het jongerenwerk team van WijZijnTraverse in de gemeente Roosendaal. Zelf ben ik voornamelijk actief in de wijken Tolberg, Langdonk en de dorpen.

 

Wat doet het jongerenwerk nou precies?

Het stimuleren, motiveren en begeleiden van jongeren op maatschappelijk, sociaal en educatief gebied. Dat is een hele korte samenvatting van allerlei verschillende gebieden waar we in werken. Hier onder vertel ik uitgebreider wat het allemaal inhoud.

Waar zijn wij te vinden?

Als eerste is het wel handig om te weten waar je mij en mijn collega’s kunt tegenkomen:

 

Scholen

Wij zijn actief op diverse middelbare scholen. In de pauzes lopen wij onder andere rond door de gang, aula en over het schoolplein.

Straat

We maken onze straatrondes waar we de chillplekken in mee nemen. We maken dan onderweg een praatje met degene die we treffen.

JOC’s

We hebben meerdere JOC’s (Jongerencentrums) in Roosendaal waar we actief zijn. In ons JOC in Burgerhout is elke dag een jongerenwerker aanwezig. Dit is aan de Sint Josephstraat 14A.

Waarvoor kan je bij ons terecht?

In onze JOC’s kan je altijd terecht voor een gezellig praatje, potje FIFA/tafeltennis/tafelvoetbal of om gewoon te chillen. Vaak hebben wij ook activiteiten waar je je voor kunt opgeven. 

Wij kunnen je ook helpen met dingen waar je tegen aan loopt:

  • Je hebt moeite met het leggen/onderhouden van sociale contacten

  • Je voelt je niet gehoord door de maatschappij en wilt je ei kwijt

  • Je loopt vast met je studie of je weet niet wat voor studie je moet gaan volgen

  • Je wilt een baan hebben maar het lukt niet / je vind het lastig om een CV te maken

  • Wij staan ook altijd open voor leuke ideeën. Heb je nou een leuk idee voor je leeftijdsgenoten, buurtbewoners of voor heel Roosendaal? LET US KNOW!

Hoe kan je ons volgen?

Wij zijn voornamelijk actief op Instagram maar je kan ons ook bereiken via Facebook, mail of telefoon. Check onze pagina’s om alles te volgen.

Instagram: Jongerenwerk_Roosendaal

Facebook: Jongerenwerkers Roosendaal

Mail: jongerenwerk@wijzijntraversegroep.nl of corne.tolenaars@wijzijntraversegroep.nl 

Mobiel: 06-40089736

Wijzijntraverse.png
bottom of page