top of page

Buurtgezinnen

Family Fun op Gebied

Herken je dat? Soms lijkt alles tegen te zitten. Problemen stapelen zich op in je gezin en worden steeds zwaarder. Er hoeft dan maar iets te gebeuren of de emmer loopt over. Dan lukt het niet meer om op ieder moment voldoende tijd en aandacht aan de kinderen te besteden. Of aan jezelf. 

 

Kun je wel wat hulp gebruiken? Misschien kan Buurtgezinnen een handje helpen. Door voor jou en je gezin een gezin in de buurt te vinden.

Wat doet Buurtgezinnen?

Buurtgezinnen is er voor alle gezinnen, die om wat voor reden dan ook, behoefte hebben aan wat ondersteuning bij de opvoeding. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je kinderen een rustige huiswerkplek wordt geboden of speelafspraakje voor de kinderen. Of samen met jou en je kinderen naar de speeltuin in de buurt.

Wil je juist actief worden om een ander gezin in jouw buurt te ondersteunen? Het steungezin kan een gezin met kinderen zijn, maar dat hoeft niet. Ook senioren met uitwonende kinderen en stellen zonder kinderen zijn van harte welkom. We vinden het wel heel belangrijk dat steunouders ervaring hebben met kinderen.

Kun je wel wat hulp gebruiken? Of wil je iets betekenen voor een ander gezin als steungezin? Of ben je gewoon geïnteresseerd? Neem dan contact op met Anouska Vos via anouska@buurtgezinnen.nl 

06 – 57 282 891

 

Like & volg Buurtgezinnen Roosendaal op Facebook:

www.facebook.com/Buurtgezinnen.nl.in.Roosendaal/

Kijk op onze website www.buurtgezinnen.nl/roosendaal

Buurtgezinnen.png
bottom of page