top of page

Sociaal beheerder Alwel

WhatsApp Image 2021-04-06 at 12.36.49.jp

Hallo, mijn naam is William Smits. Mijn functie bij Alwel is Sociaal beheerder voor de wijk Tolberg. Voor de volgende onderwerpen kunt u bij mij terecht: 

 

  • Eerste aanspreekpunt bij vragen en bewonersinitiatieven.

  • Informatieverstrekking over de werkwijze van Alwel.

  • Aanspreekpunt op het gebied van schoon, heel en veilig.

  • Aanspreekpunt voor welzijnswerk, Saver, de gemeente Roosendaal en politie.

 

Reparatieverzoeken

Wilt u een reparatie aanvragen? Dan is het belangrijk eerst na te gaan of Alwel de reparatie uitvoert of dat dit uw eigen verantwoordelijkheid is.  Voert Alwel de reparatie uit? Dan  kunt u de reparatie melden via de website www.alwel.nl of de reparatielijn (telefoonnummer 088 255 2000).

 

Toezicht houden

Ik houd toezicht op het schoonhouden van het gebouw door de schoonmaakbedrijven te controleren. In mijn takenpakket hoort ook het toezicht houden op andere bedrijven die werkzaamheden in het gebouw uitvoeren.

 

Leefbaarheid

Uzelf heeft een belangrijke taak bij het leefbaar houden van het gebouw, de buurt en de wijk. Ik houd een oogje in het zeil en u kunt met mij het gesprek aangaan. Heeft u voorstellen of ideeën om het wonen in uw buurt nog leuker te maken? Neem gerust contact met mij op.

 

Als u last heeft van ongewenst gedrag van andere bewoners, spreek daar uw buurtgenoten op aan. Vindt u dat moeilijk, dan kan Buurtbemiddeling hierbij helpen. Buurtbemiddeling is bereikbaar via: 06-58808735.

Bereikbaarheid

Ik ben bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8.00 uur tot 16.30 uur via: 088-255 2000

Bij afwezigheid wordt u doorgeschakeld naar een collega. Via bovenstaand telefoonnummer is er altijd een sociaal beheerder bereikbaar.

 

Digitale bereikbaarheid

www.alwel.nl

www.tolbergnetwerk.com

E.mail:

info@alwel.nl

Alwel.jpg
bottom of page