top of page

Social Klus

elektromonteur

Over Social Klus

Social Klus is een welzijnsorganisatie die inwoners van de gemeente Roosendaal ondersteunt met de inzet van vrijwilligershulp.

 

Met onze vrijwilligers helpen wij mensen in Roosendaal op verschillende gebieden. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij klussen in en rondom het huis, het doen van de boodschappen of gewoon goed gezelschap op een regelmatige basis. Social Klus is er voor jou. Nieuwsgierig? Bekijk de website via de link onderaan of kom gerust eens bij ons langs en durf te vragen!

Over de Sociale Makelaar:

In iedere wijk is er vanuit Social Klus een Sociaal Makelaar actief. De Sociale Makelaar houdt zich bezig met het verbinden van wijkbewoners die graag hulp hebben en wijkbewoners die graag hulp willen aanbieden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan moeite met de boodschappen, de hond uitlaten, de vuilnisbak buiten zetten. De Sociale Makelaar zet zich in dat deze praktische zaken in de wijk opgelost kunnen worden.                      

    

Over de Sociale Marktplaats:

Om verbindingen te maken tussen vraag en aanbod van hulpvragen zet de sociaal makelaar de Sociale Marktplaats in. De Sociale Marktplaats is zowel een fysieke als digitale kaart waarbij wijkbewoners kunnen aangeven of zij ergens hulp bij nodig hebben of hulp willen aanbieden. Heb je zelf hulp nodig bij iets praktisch? Of wil je hulp aanbieden? Bekijk dan de link naar de Sociale Marktplaats hieronder.

 

Contact:

De sociale makelaar in Tolberg:

Robin Brouns

+31 6 39505426

Robin@socialklus.nl

 

Social Klus algemeen:

Dokter Brabersstraat 12, 4701 AT Roosendaal

0165 44 02 44 (maandag t/m donderdag van 10:00 t/m 16:00u.)

info@socialklus.nl

 

https://www.socialklus.nl/

https://www.wijzijn.nl/deelname-aan-sociale-marktplaats

Logo Socia Klus_edited.jpg
bottom of page