top of page

Maatschappelijk Werk

Even voorstellen: wij zijn Krista Borghstijn en Niels Boluijt, de maatschappelijk werkers van de wijk Tolberg en de dorpen. Maatschappelijk werk is één van de onderdelen van WijZijn Traversegroep.

 

Een maatschappelijk werker is iemand met wie je kunt praten als je ergens mee zit. Gratis en zonder verwijsbriefje. De gesprekken zijn uiteraard vertrouwelijk!

Voor wie


Wij zijn er voor iedereen die in de wijk Tolberg woont. U kunt met allerlei soorten vragen bij ons terecht. Bijvoorbeeld  op het gebied van inkomen, schulden, uitkeringen, relatie, opvoeding,  huiselijk geweld,  voor jezelf opkomen, werk, eenzaamheid, (rouw)verwerking,  en nog veel meer. Weet u niet zeker of u bij ons aan het juiste adres bent? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee!   

 

 
Waar?


Een gesprek kan plaatsvinden bij ons op kantoor. Dit kan dus bijvoorbeeld in het wijkhuis De Bergspil zijn. Maar ook het kan ook bij u thuis. Soms is 1 gesprek voldoende, soms hebben we meer gesprekken nodig.

 

 

Werkwijze

 

Traverse Groep werkt oplossingsgericht. Bij deze manier van werken wordt u gezien als dé expert van uw eigen situatie. U weet het beste wat uw  probleem is en welke oplossing u wenst. Samen met u (en mensen die belangrijk voor u zijn) gaan we op zoek naar oplossingen, zodat u zelf weer verder kunt. Kijk voor meer informatie op www.wijzijnroosendaal.nl 

Wilt u een afspraak maken?

 

U kunt ons bereiken via Inwonersondersteuning Roosendaal. Dit is een samenwerking tussen WijZijn en MEE. U krijgt dan een professional aan de lijn die naar u luistert, en met u mee denkt in wat er nodig is. Wij helpen je graag op weg!

We zijn te bereiken  via 0165 750050 op werkdagen tussen 9.00  en 13.00 uur, of via contact@ioroosendaal.nl. Wilt u hierover meer weten? Kijk op www.inwonersondersteuningroosendaal.nl .

bottom of page