top of page

Hondenspeelplaats

Hondenspeelplaats1.webp
Hondenspeelplaats2.webp

HSP Tolberg is, in de wijk Tolberg, het eerste initiatief voor een omheinde losloopplek waar honden naar hartenlust kunnen rennen en dollen zonder  dat andere mensen daar last van hebben.

 

Initiatiefnemer Cor Gabriëls en een team van 9 vrijwilligers nemen het beheer voor hun rekening (het terrein  is in bruikleen van de gemeente). Omwonenden, maar ook hondenbaasjes uit andere wijken en zelfs dorpen weten de HSP Tolberg te vinden en er zijn  dan ook met regelmaat voldoende speelkameraadjes voor uw hond(en) te vinden.  

 

Spelregels zijn simpel: laat je hond geen schade of overlast veroorzaken, laat de HSP bij vertrek netjes achter (ruim ontlasting van je hond op) en laat je hond liever niet graven (en gooi het dicht als hij het toch doet). 

 

Eenmaal een keertje geweest in de HSP Tolberg en uw hond lekker hebben zien spelen en ravotten met andere honden, groot en klein, en u komt gegarandeerd weer terug want u doet uw hond er een enorm plezier mee en ook met hondenbaasjes onderling kan het reuze gezellig zijn in de HSP.

 

Nieuwsgierig geworden?

Kom dan eens langs met je hond (HSP ligt naast Basisschool De Heiberg) en wordt lid van onze Facebookpagina HSP Tolberg.

bottom of page