top of page

Wijkagenten

Wijkagent Tolberg.jpg

Hallo even voorstellen,

 

Voor sommigen in de wijk zijn wij zeker geen onbekenden maar voor anderen mogelijk weer wel.

 

Wij, Jeroen Welling en John Peeters, zijn al weer wat jaren de wijkagenten van de wijk Tolberg te Roosendaal. John alweer bijna 7 jaar en Jeroen gaat bijna zijn 4de jaar weer in.

Als wijkagenten houden wij ons bezig met integraal samenwerken met diverse netwerkpartners. Doch tijdens ons werk is er ook een grote diversiteit aan verzoeken of problemen waarin wij proberen mee te denken in oplossingen, doorverwijzingen en of onderbrengen bij instanties waar het probleem thuis hoort. 

Hierbij kan gedacht worden aan verslaving, verwarde personen, civiele zaken en of overlast. 

Dit is een beetje in het kort wat werkzaamheden betreft, maar onze werkzaamheden bevatten natuurlijk veel meer.  Ook wij draaien mee met onze reguliere diensten. Dus het kan zo maar zijn dat u ons op de fiets, in de auto of bus, en sinds kort ook op de motor in de wijk treft.

 

Mocht u in contact met ons willen komen dan kunt u op werkdagen bellen met 0900-8844 of via www.politie.nl een contactverzoek sturen. Wij sluiten ook aan bij de inloopspreekuren, iedere woensdagochtend van 10:00 tot ongeveer 11:30 uur in de Kinderboerderij aan de Minnebeek.

Politie.jpg
bottom of page